Un influencer a fost amendat pentru că a pătruns pe o plajă cu nisip roz din Sardinia

Un influencer a fost amendat pentru că a pătruns pe o plajă cu nisip roz din Sardinia
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2024

 

O creatoare de conținut din Dubai a fost amendată cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă interzisă cu nuanțe roz din Sardinia, înainte de a distribui pe rețelele de socializare o serie de clipuri video și fotografii cu escapada sa, informează The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News

Femeia a ajuns cu o barcă pneumatică pe țărmul Spiaggia Rosa, o plajă renumită pentru nisipul său roz de pe micuța insulă Budelli din Sardinia, ignorând, se pare, toate semnele de interdicție, potrivit relatărilor din presa italiană.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
VIDEO PROFIT LIVE Bogdan Petric, CEO Dream Experiences: A fost o perioadă urâtă pentru industria croazierelor, Astăzi are una dintre cele mai mari creșteri. Vasele tot mai mari sunt noul trend CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT LIVE Bogdan Petric, CEO Dream Experiences: A fost o perioadă urâtă pentru industria croazierelor, Astăzi are una dintre cele mai mari creșteri. Vasele tot mai mari sunt noul trend

Turiștilor li s-a interzis să se plimbe pe plajă - de pe care nisipul a fost adesea furat - și să înoate în marea de acolo încă din anii 1990, dar pot vizita insula în timpul zilei cu ajutorul unei bărci și li se permite să se plimbe pe o potecă din spatele plajei, scrie News.ro.

Femeia, de origine braziliană care trăiește în Dubai, a încărcat conținutul pe @Rogeriaguiadubai, un cont de Instagram cu peste 35.000 de urmăritori. Într-unul dintre clipurile video, ea își filmează urmele de pași pe nisip, pe melodia La Vie en rose a lui Édith Piaf, care se aude pe fundal.

Încălcarea, care se presupune că a avut loc în urmă cu câteva zile, a stârnit indignarea oamenilor din Sardinia, determinându-i pe ofițerii de la paza de coastă din arhipelagul La Maddalena, care include Budelli, să investigheze .

Aceștia au dat repede de urma femeii din Dubai și i-au comunicat amenda de 1.800 de euro, din care 300 de euro pentru încălcarea interdicției și 1.500 de euro pentru că a sosit la bordul unei ambarcațiuni care nu avea autorizație de acces în Budelli.

Femeia a închiriat bărcuța, iar proprietarul firmei de închiriere nu știa că aceasta intenționa să navigheze cu ea până pe insulă.

Contul Instagram al femeii este modul privat.

Budelli este nelocuită, deși timp de peste 30 de ani a fost casa unui rezident, Mauro Morandi, care a descoperit insula în 1989, după ce catamaranul său s-a stricat în drum spre Pacificul de Sud.

Morandi, comparat de unii cu Robinson Crusoe, a reușit să rămână după ce a devenit îngrijitorul de facto al insulei, dar în 2021, bărbatul, care avea 84 de ani, a fost forțat să plece de către autoritatea care administrează parcul național La Maddalena.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nisip roz
sardinia
amenda