Premieră la Dentons USA: numirea primei femei în poziția de US Managing Director

Premieră la Dentons USA: numirea primei femei în poziția de US Managing Director
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 apr 2019

Dentons a anunțat numirea lui Mary G. Wilson, avocat din Chicago, în poziția de US managing partner. Astfel, Wilson devine prima femeie în poziția de US Managing Partner în cadrul Dentons. Avocata se alătură echipei de conducere coordonate de Mike McNamara, US Chief Executive Officer.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În calitate de partener de US managing partner, o poziție care a rămas vacantă încă din 2017, de când McNamara a preluat coordonarea diviziei din US, Wilson va trebui să gestioneze o echipă de 1.100 de avocați și profesioniști ai firmei din cele 25 de birouri ale sale.

Mary este un avocat și lider talentat, iar firma noastră va fi mai puternică datorită leadership-ului ei în calitate de US Managing Partner„, a declarat Mike McNamara, US Chief Executive Officer.

Consiliul Notariatelor din Uniunea Europeană se alătură campaniei de susținere a alegerilor europarlamentare CITEȘTE ȘI Consiliul Notariatelor din Uniunea Europeană se alătură campaniei de susținere a alegerilor europarlamentare

De când s-a alăturat Dentons în calitate de health care partner, în urmă cu 14 ani, Wilson a activat în numeroase roluri de conducere, inclusiv co-președinte Associates Development Committee, managing partner al biroului din Chicago pentru mai mult de 5 ani și membru activ board-ului US Dentons.

Sunt onorată să joc un rol activ în coordonarea regiunii US„, a spus Wilson. „Când am intrat în Dentons, știam că firma are o viziune unică. Continui să fiu impresionată și inspirată de creșterea noastră la nivel mondial și de oamenii noștri talentați, de cultura organizațională de la Dentons care se află în prim-planul transformărilor din piața juridică„.

Articol LegalMarketing

viewscnt
Afla mai multe despre
dentons
mary g. wilson