Gigantul Autoliv se instalează și la Iași, unde deschide un centru de inginerie

Gigantul Autoliv se instalează și la Iași, unde deschide un centru de inginerie
scris 11 aug 2017

Producătorul de sisteme de siguranță auto Autoliv România, subsi­diara locală a grupului suedez Autoliv, cu vânzări globale de peste 10 miliarde dolari, a închiriat un spațiu în complexul de birouri United Business Center din Iași, după ce a decis, cum a anunțat Profit.ro în primăvara acestui an, să își extindă afacerea din România prin deschiderea un centru de inginerie în acest oraș. Recent, suedezii au deschis o nouă fabrică, la Onești (județul Bacău), prima investiție a companiei în Moldova.

Centrul din Iași este a doua astfel de unitate Autoliv din România.

Gigantul suedez estimează că, în următorii 3 ani, vor avea angajați peste 200 de ingineri în România.

United Business Center (UBC) este rețeaua națională de clădiri de birouri clasa A dezvoltate de compania Iulius în centrul orașelor Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. În Iași, compania Iulius a dezvoltat, în ansamblul Palas, sub brandul United Business Center, șase clădiri de birouri distincte, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 70.000 metri pătrați.

Schimbări la gigantul Unilever: renunță la divizia de produse tartinabile, inclusiv din România CITEȘTE ȘI Schimbări la gigantul Unilever: renunță la divizia de produse tartinabile, inclusiv din România

Compania a lansat în aprilie oferte de angajare la Iași pe pozițiile de Software Verification Engineer, IT Engineer, Software Development Engineer, Assistant Manager și Recruiter.

Autoliv a fost înființată în România în 1997, iar astăzi are 10 fabrici și 2 centre de inginerie în șase orașe - Brașov, Timișoara, Lugoj, Sfântu Gheorghe, Reșița și Onești.

Anul trecut a înregistrat un profit net de peste 25 milioane euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
autoliv
volane
auto
masini