Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Despina Ponomarenco, Managing Partner - Verbio & Fondator - CAMINO

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Despina Ponomarenco, Managing Partner - Verbio & Fondator - CAMINO
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mai 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Articole de presă citite în ultima perioadă de Despina Ponomarenco, Managing Partner - Verbio & Fondator - CAMINO 

"8 Buildings That Show How a Small Spanish Firm Won the 2017 Pritzker Prize" - link (architecturaldigest.com)

(Cum arată clădirile proiectate de firma care a câștigat recent celebrul premiu Pritzker

Considerat Nobelul arhitecturii, premiul Pritzker este desemnat anual din 1979, când antreprenorul american Jay A Pritzker l-a fondat. Premiul în valoare de 100.000 euro este finanțat de familia Pritzker și fundația Hyatt.

Pentru 2017, câștigătorul a fost anunțat la începutul lunii martie: un studio mic de arhitectură din Spania, RCR Arquitectes (Rafael Aranda, Carme Pigem și Ramon Vilalta). Știrea a fost o surpriză pentru comunitate, biroul din Spania câștigând în detrimentul unor arhitecți renumiți cum ar fi David Adjaye și Steven Holl. Urmând linkul articolului poți vedea opt dintre clădirile proiectate de arhitecții care au câștigat în acest an)

"Fifth Avenue" - link (.corcoran.com)

(Care este cel mai scump apartament pe piața de închirieri din New York

Cel mai scump apartament de închiriat din New York este un penthouse care ocupă un etaj întreg al hotelului Pierre, adică 445 metri pătrați (4,786 sq. feet) și este disponibil pentru o chirie lunară de 500.000 dolari. Ce primești dacă plătești această sumă? O reședință cu adevărat de lux, cu o priveliște panoramică asupra Central Park care îți taie respirația, candelabre din sticlă de Murano și o colecție privată de artă ar fi doar câteva ”item-uri” demn de menționat. Apartamentul are un living impresionant, un dining pentru șase persoane și nu mai puțin de șase dormitoare, fiecare deservite de propria baie. Chiriașul va avea acces la serviciile hotelului incluzând aici curățenie de două ori pe zi precum și un Jaguar XJL cu șofer personal! Dacă ești curios să vezi cum arată această proprietate, vezi link)

"Google reveals latest designs by BIG and Heatherwick for new California HQ" - link (dezeen.com)

(Noul sediu Google din California

La începutul lunii martie, Google a dat publicității câteva randări cu viitorul sediu din California proiectat de firma arhitectului danez Bjarke Ingels, BIG, în colaborare cu studioul londonez Thomas Heatherwick)

Despina Ponomarenco are o experiență de peste 15 ani pe piața locală imobiliară. Despina a condus departamentul de PR al agenției Eurisko, a fost manager de Marketing & PR pentru Coldwell Banker Affiliates of Romania și directoare de PR & evenimente a Promenada Mall. În prezent, Despina conduce Verbio, o agenție de comunicare dedicată industriei imobiliare, precum și o agenție imobiliară cu proprietăți premium în București, CAMINO. 

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor