Elon Musk va începe să se antreneze dacă meciul de arte marțiale cu Mark Zuckerberg va prinde contur

Elon Musk va începe să se antreneze dacă meciul de arte marțiale cu Mark Zuckerberg va prinde contur
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 iun 2023

Elon Musk a declarat că se va antrena dacă meciul de arte marțiale în cușcă la care l-a provocat pe colegul miliardar Mark Zuckerberg va prinde contur, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Proprietarul Twitter, Musk, a scris pe Twitter că se pregătește pentru un meci în cușcă în Las Vegas cu Zuckerberg, CEO-ul Meta, compania mamă a Facebook, care s-a antrenat în jiu-jitsu, scrie News.ro.

VIDEO&GRAFIC Contextul listării Hidroelectrica. Acțiunile companiilor de energie sunt ieftine pe bursele lumii. Cu cine este Hidroelectrica în competiție pentru atragerea banilor CITEȘTE ȘI VIDEO&GRAFIC Contextul listării Hidroelectrica. Acțiunile companiilor de energie sunt ieftine pe bursele lumii. Cu cine este Hidroelectrica în competiție pentru atragerea banilor

"Nu am început încă să mă antrenez. Deci, dacă se va întâmpla asta, o voi face", a spus Musk într-o discuție pe Twitter cu Ashlee Vance, autoarea unei cărți despre Musk și cursa spațială.

Meciul ”s-ar putea întâmpla cu adevărat”, a spus Musk în timp ce participa la o petrecere de zi de naștere în Europa, adăugând că este posibil ca aceasta să meargă prost dacă Zuckerberg va lua meciul în serios.

Musk a mai spus că investițiile SpaceX în racheta Starship, al cărei zbor de debut a explodat deasupra Golfului Mexic în aprilie, ridicând întrebări cu privire la impactul asupra mediului, se pot apropia de 3 miliarde de dolari în acest an. Musk a spus că SpaceX lucrează la îmbunătățiri ale Starship.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
mark zuckerberg