Strategie: eJobs intră pe piața formării profesionale și aduce în România brandul polonez Coders Lab

Strategie: eJobs intră pe piața formării profesionale și aduce în România brandul polonez Coders Lab
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2019

Platforma de recrutare online eJobs, care aparține companiei Ringier România, își extinde liniile de business și deschide Academia de IT Coders Lab, prin care va forma aproximativ 200 de programatori specializați în dezvoltare JavaScript și PHP, până la finalul anului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Coders Lab este un brand internațional, originar din Polonia, care formează, anual, peste 2.000 de programatori. 82% dintre aceștia s-au angajat ca specialiști IT.

VIDEO & FOTO Primele imagini cu Ford Puma, care va fi produs la Craiova CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Primele imagini cu Ford Puma, care va fi produs la Craiova

Numărul de cursanți este prevăzut să crească treptat, perspectiva fiind să ajungă la mai mult de 2.000 de programatori în următorii 3 ani. Totodată, aceștia vor primi consiliere profesională și ajutor în găsirea unui loc de muncă, la finalul cursurilor. 

Platforma de recrutare a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 9,6 milioane de euro, în creștere cu 20% față de anul anterior.

Lansată în 1999, eJobs este prima platformă de recrutare lansată în România.

eJobs România aparține companiei Ringier Romania, parte din Ringier AG, compania internațională de media localizată în Zurich, Elveția. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ejobs
academia de it coders lab
formare profesionala
programatori