Deficit românesc în comerțul internațional cu carne și preparate din carne

Deficit românesc în comerțul internațional cu carne și preparate din carne
scris 4 mar 2019

România a importat carne și preparate din carne în valoare de 848,6 milioane euro în primele 11 luni din 2018, în timp ce valoarea exporturilor a fost de 387,2 milioane euro, conform datelor centralizate de Institutul Național de Statistică.

Valoarea exporturilor a crescut în perioada menționată cu 1,7%, în timp ce, în cazul importurilor, s-a înregistrat o creștere ce 7,1%, comparativ cu perioada ianuarie-noiembrie 2017, scrie Agerpres.

Guvernul majorează substanțial capitalul companiei prin care vrea să concureze cu hipermarketurile și supermarketurile străine. Investiții promise de 100 milioane euro, obiective ambițioase de intrare pe piață CITEȘTE ȘI Guvernul majorează substanțial capitalul companiei prin care vrea să concureze cu hipermarketurile și supermarketurile străine. Investiții promise de 100 milioane euro, obiective ambițioase de intrare pe piață

În aceste condiții, deficitul României în comerțul internațional cu carne și preparate din carne se ridică la 461,4 milioane euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ins
carne
import
export