Andersen Global se extinde în România printr-un nou acord

Andersen Global se extinde în România printr-un nou acord
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 mar 2023

Andersen Global se extinde în România prin încheierea unui nou acord de colaborare, acum cu CMF Consulting.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

CMF Consulting a fost înființată în 1992, ca jucător pe piața de consultanță.

Silicon Valley Bank a dat prime cu câteva ore înainte de faliment CITEȘTE ȘI Silicon Valley Bank a dat prime cu câteva ore înainte de faliment

Anterior, în martie 2019, compania a încheiat un acord de colaborare cu Țuca Zbârcea & Asociații, firmă de avocatură cu birouri în București și Cluj-Napoca, precum și cu divizia de consultanță fiscală a acesteia, Țuca Zbârcea & Asociații Tax.

Acest acord de colaborare a fost primul pentru România, parte din procesul de expansiune al Andersen Global în Europa de Est. 

Andersen Global este o asociație internațională de firme independente, fiecare cu propria personalitate juridică, alcătuite din profesioniști în domeniul consultanței fiscale și juridice din întreaga lume.

Constituită în 2013 de firma membră din SUA, Andersen Tax LLC, Andersen Global numără în prezent peste 13.000 de angajați, circa 1.800 de parteneri globali și o prezență în 390 de locații din peste 170 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
andersen global
cmfi