ArcelorMittal - investiții de 10 milioane de euro într-o secție a combinatului de la Galați

ArcelorMittal - investiții de 10 milioane de euro într-o secție a combinatului de la Galați
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2018

Combinatul ArcelorMittal Galați a anunțat că a investit circa 10 milioane de euro în modernizarea și repararea Mașinii de Turnare nr. 4 din cadrul Oțelăriei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Acest proiect este parte a eforturilor noastre pe termen scurt și mediu de a moderniza Oțelăria și de a implementa – cât mai mult posibil –  noile tehnologii de automatizare și digitalizare în procesele noastre de producție”, a spus Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galați. 

City Park Mall of Constanța a avut peste 10 milioane de vizitatori în 2017 și o creștere de 46% a cifrei de afaceri a magazinelor CITEȘTE ȘI City Park Mall of Constanța a avut peste 10 milioane de vizitatori în 2017 și o creștere de 46% a cifrei de afaceri a magazinelor

ArcelorMittal Galați, fostul combinat Sidex, a fost cumpărat  în 2001, cu 70 milioane euro, de miliardarul indian Lakshmi Mittal, care și-a asumat angajamentul de a investi 350 milioane euro. Este cel mai mare combinat siderurgic al României, fiind construit în perioada 1960-1966 la ordinul lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, dictatorul comunist decedat în 1965. Pe lângă operațiunile de la Galați, grupul ArcelorMittal mai deține în România alte cinci unități: o carieră de calcar la Tulcea, portul Romportmet din județul Galați, două fabrici de țevi la Iași și Roman și fabrica de profile laminate de la Hunedoara.

ArcelorMittal este lider mondial în industria oțelului și activități miniere, cu prezență în 60 de țări și amprentă industrială în 19 țări. 

În 2017 ArcelorMittal a înregistrat o cifră de afaceri de 68,7 miliarde $ și o producție de oțel de 93,1 milioane de tone. 

viewscnt
Afla mai multe despre
arcelormittal
galati
turnatorie