Asociația Berarii României are o nouă conducere

Asociația Berarii României are o nouă conducere
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 28 apr 2016

Asociația Berarii României l-a numit de la 1 mai la conducerea asociației pe secretarul general Ciprian Sandu, în locul lui Constantin Bratu, care, după 11 ani, a luat decizia de a părăsi organizația.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ciprian Sandu este parte a echipei Asociației Berarii României de doi ani, anterior ocupând funcția de Public Affairs Manager.

Din Asociația Berarii României fac parte Bergenbier, Heineken, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries și Martens, alături de microberăria Clinica de Bere. Împreună, cei șase producători furnizează peste 80% din cantitatea de bere consumată în România. Totodată, din Asociație fac parte și reprezentanți ai producătorilor de materii prime, precum Soufflet Malț România și Asociația Producătorilor de Hamei.

Piața berii a crescut în 2015 cu 6,5% în volum, la aproape 16 milioane de hectolitri; consumul/cap de locuitor a atins 80 de litri CITEȘTE ȘI Piața berii a crescut în 2015 cu 6,5% în volum, la aproape 16 milioane de hectolitri; consumul/cap de locuitor a atins 80 de litri

Cele șase companii membre ale Asociației asigură aproximativ 3.700 de locuri de muncă în cadrul celor 12 fabrici de bere, dintre care două microberării. Unitățile de producție ale membrilor Asociației sunt situate în Ploiești, Constanța, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu-Mureș, Pantelimon, Timișoara, Buzău, Brașov și Galați, iar cele două microberării sunt situate în Cluj-Napoca și Timișoara.

viewscnt
Afla mai multe despre
berarii româniei
director
bratu
sandu