191 de zboruri anulate pe Aeroportul ”Henri Coandă”, majoritatea ale Blue Air

191 de zboruri anulate pe Aeroportul ”Henri Coandă”, majoritatea ale Blue Air
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2022

Compania Națională Aeroporturi București anunță că peste 380 de curse au înregistrat întârzieri mai mari de 30 de minute, pe Aeroportul ”Henri Coandă” București, în săptămâna 8-14 septembrie. În același interval, 191 de zboruri au fost anulate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”În intervalul 8-14 septembrie, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 638 zboruri (aterizări și decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu 73 mai puține față de săptămâna anterioară”, a transmis CNAB. 

ULTIMA ORĂ Ieftinire puternică a carburanților. Benzina a coborât sub un prag pentru prima dată de la declanșarea conflictului din Ucraina CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ieftinire puternică a carburanților. Benzina a coborât sub un prag pentru prima dată de la declanșarea conflictului din Ucraina

Sursa citată a precizat că aproape jumătate dintre curse, respectiv 297, au avut drept cauză întârzierea sau rotația echipajelor sau aeronavelor, scrie News.ro

”Cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat, în ordine, la Wizz Air (223 de zboruri), Tarom (108) și Ryanair (99). În același interval de referință, un număr de 191 zboruri au fost anulate, 151 dintre acestea fiind ale companiei Blue Air (care și-a suspendat operarea începând cu 6 septembrie a.c.) iar 10 ale companiei Wizz Air”, anunță compania.  

În intervalul 8-14 septembrie 2022, pe AIHCB au fost operate 2098 zboruri, dintre care 1.833 regulate. 

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
aeroport