A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția magistralei de metrou M1 din Cluj-Napoca

A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea și execuția magistralei de metrou M1 din Cluj-Napoca
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2023

Asocierea Gulermak Agir Sanayi Insaat Ve Taahhut A.S.- Gülermak Spólka Z Ograniczona Odpowiedzialnoscia-Alstom Transport S.A. – Arcada Company S.A a fost desemnată câștigătoarea licitației deschise având ca obiect „Proiectare și Execuție lucrări de Infrastructură (structură de rezistență, cale de rulare, finisaje, sisteme de instalații), Automatizare trafic, Racordare alimentare cu energie electrică aferente obiectivului de investiție Magistrala I de metrou Cluj”.-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea estimată totală pentru realizarea acestui obiectiv este de 9.064.456.067,00 lei fără TVA, arată Primăria Cluj Napoca.

Blue Air - primele probleme cu statul acționar majoritar. Concordatul preventiv - închis ca nereușit, o firmă îi cere deja insolvența CITEȘTE ȘI Blue Air - primele probleme cu statul acționar majoritar. Concordatul preventiv - închis ca nereușit, o firmă îi cere deja insolvența

Durata totală a contractului este de 96 de luni.

Metroul din Cluj-Napoca este o linie de metrou ușor cu lungimea de 21,03km, cu 19 stații subterane și 1 un depou suprateran, în tehnologie „rail” șină de cale ferată, cu o capacitate transport nominală/maximă la interval de 90sec: 15.200/21.600 pasageri / oră și sens (40 trenuri / oră și sens).

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță totodată că a fost desemnat câștigătorul contractului pentru construcția unui nou sector al liniei de metrou M6 care va asigura legătura cu Aeroportul Internațional Henri Coandă, o asociere de constructori și proiectanți din Turcia, iar contractul are o valoare de 1,27 miliarde de lei (fără TVA). După finalizare, acest lot va completa traseul Magistralei 6 de metrou și va asigura legătura între actuala stație de metrou 1 Mai existentă și Aeroportul Otopeni, spune ministrul.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
cluj napoca