Actualul președinte al Volkswagen vrea un nou mandat și după vârsta de 70 de ani

Actualul președinte al  Volkswagen vrea un nou mandat și după vârsta de 70 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2021

Hans Dieter Poetsch care a preluat șefia grupului auto german după scandalul manipulărilor de date privind poluarea va candida la următoarea AGA pentru un nou mandate de președinte al boardului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele Volkswagen, Hans Dieter Poetsch, intenționează să candideze pentru un nou mandat la conducerea grupului, la viitoarea adunare generală a acționarilor, a anunțat producătorul auto german, transmite Reuters, preluat de News.ro. Poetsch, în vârstă de 70 de ani, a devenit președinte al consiliului de supraveghere al Volkswagen în 2015, la câteva săptămâni după declanșarea scandalului emisiilor diesel, în care grupul a recunoscut că a folosit un software ilegal pentru a manipula testele de poluare în Statele Unite.

VIDEO&FOTO BMW a lansat oficial noul i4, primul BMW M cu propulsie electrică CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO BMW a lansat oficial noul i4, primul BMW M cu propulsie electrică

El a avut și un rol major în evitarea unei crize de leadership în cadrul celui mai mare producător auto din Europa, la sfârșitul anului trecut. Consiliul de supraveghere al Volkswagen AG ”recomandă viitoarei adunări generale să îl aleagă pe președintele consiliului de supraveghere Hans Dieter Poetsch” pentru un mandat complet de cinci ani”, a declarat un purtător de cuvânt într-un comunicat. Data adunării generale a acționarilor nu a fost anunțată.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
auto