Airbus a obținut o comandă din China pentru 140 de avioane, în valoare de 22 de miliarde dolari

Airbus a obținut o comandă din China pentru 140 de avioane, în valoare de 22 de miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 iul 2017

Airbus o obținut o comandă din China pentru 140 de avioane în valoare de 22 de miliarde de dolari, la prețurile din listă, și a anunțat că negociază vânzarea mai multor aeronave A380, după semnarea unor acorduri de cooperare în domeniul aviației și spațiului, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Producătorul european de avioane și-a asigurat un acord pentru 100 de avioane A320 și 40 de aparate cu două culoare A350, a declarat miercuri directorul general Tom Enders, la Berlin, în timpul unei vizite în capitala germană a președintelui chinez Xi Jinping, scrie News.ro.

“ China este în prezent una dintre cele mai importante piețe pentru aviație. Au loc discuții referitoare la un acord pentru mai multe avioane A380, care să fie adăugate celor cinci vândute companiei China Southern Airlines, Airbus anticipând o cerere de până la 100 de avioane superjumbo în regiune”, a spus Enders.

VIDEO Cinci stele EuroNCAP pentru Alfa Romeo Stelvio, Hyundai i30, Opel Insignia, Seat Ibiza și VW Arteon. Honda Civic, patru stele, Ford Mustang, 3 stele CITEȘTE ȘI VIDEO Cinci stele EuroNCAP pentru Alfa Romeo Stelvio, Hyundai i30, Opel Insignia, Seat Ibiza și VW Arteon. Honda Civic, patru stele, Ford Mustang, 3 stele

Airbus operează o linie de producție de avioane cu fuselaj îngust la Tianjin, la est de Beijing, iar producția de avioane A320 va fi împărțită între fabrica respectivă și Europa. Compania mai vrea să extindă activitățile de finisare din China pentru modelul A330, pentru a include modelul modernizat A330 Neo și A350.

viewscnt
Afla mai multe despre
airbus