Alitalia suspendă cursele naționale și internaționale de pe aeroportul Malpensa din Milano, începând de luni

Alitalia suspendă cursele naționale și internaționale de pe aeroportul Malpensa din Milano, începând de luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mar 2020

Alitalia va suspenda începând de luni cursele naționale și internaționale către și dinspre aeroportul Malpensa din Milano, după ce guvernul italian a decis plasarea în carantină a unor zone mari din nordul Italiei, pentru a ține sub control epidemia de coronavirus, relatează Reuters, preluată de News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operatorul aerian italian a anunțat într-un comunicat că va efectua doar curse naționale de pe aeroportul mai mic Milan Linate și va asigura un număr redus de curse între Veneția și Roma.

Cursele internaționale vor fi efectuate de pe aeroportul Fiumicino din Roma. Noul program va fi valabil cel puțin până pe 3 aprilie.

Producătorii români de medicamente: Livrările de materii prime din China încep să reintre în normal, pacienții să nu facă stocuri CITEȘTE ȘI Producătorii români de medicamente: Livrările de materii prime din China încep să reintre în normal, pacienții să nu facă stocuri

Italia, cu mai mult de 5.880 de cazuri de infecții cu coronavirus, este împreună cu Iranul și Coreea de Sud una dintre cele mai afectate țări, în afară de China.

În fața evoluției epidemiei, Guvernul italian a decis prin decret, duminică, măsuri excepționale de izolare a milioane de italieni care trăiesc în nordul țării, valabile până la 3 aprilie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
alitalia suspendare zboruri milano
alitania zboruri coronavirus
italia epidemie coronavirus
italia carantina coronavirus
romanii din italia coronavirus