Amenzi de mii de lei date taxiurilor din aeroporturi

Amenzi de mii de lei date taxiurilor din aeroporturi
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 feb 2024

Polițiștii au aplicat sancțiuni de peste 19.000 de lei, în numai 24 de ore, în urma unei acțiuni de control privind legalitatea desfășurării transportului rutier a taxiurilor, vehiculelor în regim de închiriere și în domeniul transportului alternativ, în zona aeroporturilor din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Polițiștii Direcției de Poliție Transporturi au verificat, pe 12 februarie, 163 de autovehicule, dintre care zece microbuze, fiind legitimate 196 de persoane și aplicate 57 de sancțiuni contravenționale, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Audi schimbă designerul cu Massimo Frascella, de la Jaguar Land Rover CITEȘTE ȘI Audi schimbă designerul cu Massimo Frascella, de la Jaguar Land Rover

Din totalul sancțiunilor, 11 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi și în regim de închiriere, cu modificările și completările ulterioare, 36 pentru încălcarea normelor privind circulația pe drumurile publice și zece la alte acte normative, scrie Agerpres.

"Totodată, pentru defecțiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase două certificate de înmatriculare, fiind reținute o pereche de plăcuțe de înmatriculare și o autorizație de taxi", arată sursa citată.

La activitățile de control au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție transporturi, de la rutieră, precum și reprezentanți ai Registrului Auto Român.

viewscnt
Afla mai multe despre
sancțiuni
taxi