Audi dezvăluie un nou model e-tron, sport, sub formă de prototip, pe 23 august, în cadrul festivalului Pebble Beach

Audi dezvăluie un nou model e-tron, sport, sub formă de prototip, pe 23 august, în cadrul festivalului  Pebble Beach
scris 1 aug 2018

Audi va prezenta, în premieră mondială, un concept-car al unui viitor model electric sport, în cadrul Concursului de Eleganță din Pebble Beach, California.

Un nou concept-car de la Audi, intitulat PB 18 e-tron, va fi expus publicului în cadrul unui eveniment pe cât de celebru, pe atât de prețios, pe 23 august. Pebble Beach Car Week este un festival ce are loc anual pe coastele Californiene, în apropiere de orașul Monterey, fiind dedicat deopotrivă automobilelor de epocă de lux, vehiculelor sport ultraperformante și conceptelor. Audi va prezenta studiul PB18 e-tron atât pe circuitul Laguna Seca, pe 23 august, la prezentarea de vehicule  „The Quail”, din 24 august, cât și în cadrul Concours d’Elegance, din 26 august.

Potrivit descrierii oficiale, numele PB18 conține inițialele Pebble Beach și anul prezentării, în același timp cei de la Audi anunțând că studiul de design amintește de modelul câștigător al LeMans, R18 e-tron.

Mercedes-Benz vrea să ia fața lui Audi e-tron. SUV-ul electric EQC va fi prezentat în septembrie, cu câteva zile înaintea modelului e-tron CITEȘTE ȘI Mercedes-Benz vrea să ia fața lui Audi e-tron. SUV-ul electric EQC va fi prezentat în septembrie, cu câteva zile înaintea modelului e-tron

Audi va mai fi prezent în cadrul festivalului și cu alte modele, vehicule istorice și mașini sport.

Pe 17 septembrie, în San Francisco, Audi va prezenta oficial noul SUV e-tron, primul vehicul de serie complet electric al mărcii, care va fi disponibil pentru vânzare din această toamnă.

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
e-tron
concept car
pb18 e-tron