Autoclick, cea mai ieftină companie de rent-a-car din Europa, intră în România cu un birou la Otopeni, unde și angajează personal

Autoclick, cea mai ieftină companie de rent-a-car din Europa, intră în România cu un birou la Otopeni, unde și angajează personal
scris 11 iul 2017

Una dintre cele mai ieftine companii de rent a car din Europa, Autoclick, și-a extins operațiunile în 25 de aeroporturi de pe continent, inclusiv în România, la Otopeni. Compania este cunoscută pentru prețurile mici pe care le practică.

Din biroul de la Otopeni pot fi închiriate mașini de la 17 euro pe zi, în condițiile în care companiile concurente oferă mașini cu 25 – 30 de euro pe zi din segmentul cel mai mic (city car). Prețul nu include carburant, dar acoperă asigurarea obligatorie. Pentru perioade lungi, prețul pentru o zi ajunge la valori de câțiva euro. 

Autoclick este o companie spaniolă, înființată în 2015, căutată de turiști datorită prețurilor reduse pe care le practică, extinzându-și treptat activitatea pe teritoriul Uniunii Europene. Sediul său este în Palma de Mallorca, Spania.

FOTO United Airlines în noi controverse: a obligat o femeie să-și țină copilul în brațe, deși a cumpărat două locuri pe ruta Hawaii-Boston CITEȘTE ȘI FOTO United Airlines în noi controverse: a obligat o femeie să-și țină copilul în brațe, deși a cumpărat două locuri pe ruta Hawaii-Boston

Ca și alte companii care practică prețuri reduse, Autoclick a fost acuzată de-a lungul timpului de clienți că a solicitat costuri nejustificate la predarea mașinii, cele mai multe pentru amenzi rutiere sau pentru avarii produse mașinii.

În acest moment, Autoclick angajează operatori pentru centrul din Otopeni, cu salarii cuprinse între 2.700 și 4.000 de lei, în funcție de limba străină cunoscută de candidați.

viewscnt
Afla mai multe despre
autoclick
rent a car