Autoritatea de protecție a consumatorilor din Franța a închis o investigație privind emisiile automobilelor diesel Opel

Autoritatea de protecție a consumatorilor din Franța a închis o investigație privind emisiile automobilelor diesel Opel
scris 20 mar 2017

Autoritatea de protecție a consumatorilor din Franța a închis o investigație referitoare la emisiile automobilelor diesel ale Opel și nu va lua nicio măsură împotriva companiei deținută de General Motors, relatează Reuters.

Investigația împotriva Opel, parte a unei anchete mai largi declanșate după izbucnirea scandalului legat de manipularea testelor de poluare de către grupul Volkswagen, nu a scos la iveală vreo fraudă, a anunțat instituția franceză.

Anterior, autoritatea de protecție a consumatorilor a trimis documente procuraturii cu detalii referitoare la o posibilă fraudă în domeniul emisiilor automobilelor Fiat Chrysler, Renault și PSA Group, scrie News.ro.

PSA, producătorul mărcilor Peugeot și Citroen, a convenit în această lună achiziția Opel de la General Motors, într-un acord care evaluează marca la 2,2 miliarde de euro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
opel
diesel