Autoritatea Rutieră Română a lansat în teste aplicația Mersul Interjudețean al Autobuzelor

Autoritatea Rutieră Română a lansat în teste aplicația Mersul Interjudețean al Autobuzelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 oct 2018

Ministerul Transporturilor, prin Autoritatea Rutieră Română (ARR), pune la dispoziția publicului spre testare, în perioada 1-31 octombrie, aplicația “Mersul Interjudețean al Autobuzelor”, a anunțat luni autoritatea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aplicația poate fi accesată pe arr.ro, secțiunea ”Mersul interjudetean al autobuzelor”, sau direct la adresa mersulautobuzelor.arr.ro, scrie News.ro.

”Alături de “Mersul Trenurilor”, această aplicație destinată transportului rutier de persoane își propune să vină în întâmpinarea călătorilor care doresc să circule între localități din județe diferite, pe anumite trasee, în funcție de zile, ore, distanțe și durata deplasării”, se arată în comunicat.

Acționarii Audi AG nu au decis să se despartă de CEO-ul Rupert Stadler, arestat, posibil din cauza despăgubirilor cerute de acesta CITEȘTE ȘI Acționarii Audi AG nu au decis să se despartă de CEO-ul Rupert Stadler, arestat, posibil din cauza despăgubirilor cerute de acesta

ARR a anunțat că acest proiect a fost realizat din surse proprii, de către specialiști ai acestei instituții, în baza datelor și informațiilor existente în aplicațiile de gestionare a programelor de transport administrate de aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
autoritatea rutiera romana