BMW a anunțat prețurile pentru România ale noului SUV electric iX3 și a deschis precomenzile

BMW a anunțat prețurile pentru România ale noului SUV electric iX3 și a deschis precomenzile
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 24 iul 2020

BMW iX3, cel mai nou automobil electric de pe piață și primul SUV BMW propulsat exclusiv cu baterii poate fi comandat deja de clienții din România, pe baza unor rezervări. Modelul a fost prezentat în premieră mondială în urmă cu aproximativ o săptămână.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW România a anunțat care este prețul de bază pentru SUV-ul iX3, pentru clienții români: 67.592 euro. La acest preț se pot aplica subvențiile Rabla și Rabla Plus, care pot scădea prețul cu aproximativ 10.000 de euro. Potrivit celor de la BMW, noul model vine cu două nivele de echipare: Inspiring, oferit standard, și Impressive, ca alternativă superioară.

VIDEO & FOTO Klaus Iohannis a testat Ford Puma, la uzina din Craiova. “Mi-a plăcut mașina!”. Ford anunță o nouă investiție CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Klaus Iohannis a testat Ford Puma, la uzina din Craiova. “Mi-a plăcut mașina!”. Ford anunță o nouă investiție

Noul BMW iX3 dispune standard, în pachetul Inspiring, de jante pe 19 inch, trapă panoramică, sistem de navigație BMW Live Cockpit Professional, dar și sisteme de asistență și conectivitate precum sistemul de condus semiautonom BMW Driving Assistent Professional, sistemul de asistență la parcare, pachetul de servicii BMW Connected Drive Plus (inclusiv cu funcția remote), Drive Recorder și faruri LED cu funcții extinse. Tot standard este și sistemul de suspensii adaptive pe puntea față. La interior sunt oferite standard scaunele cu reglaj electric și memorie, bord acoperit cu sensatec, butoane galvanizate și pachetul de depozitare.

BMW iX3 este primul model al bavarezilor care utilizează cea mai nouă generație, a cincea, a grupului motopropulsor electric. Motorul dezvoltă 210 kW/286 CP și asigură o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 6,8 secunde. Bateriile furnizate de CATL sunt și ele din noua generație, cu o densitate energetică mare. Capacitatea netă este de 74 kWh și asigură o autonomie în testele WLTP de până la 460 km (520 km în ciclul NEDC). Puterea maximă de încărcare este de 150 kW la o stație DC și 11 kW la o stație AC. BMW X3 poate asigura o autonomie de 100 km după numai 10 minute de încărcare la 150 kW, sau după 30 de minute la 50 kW.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw ix3
comenzi ix3
preturi romania bmw ix3