BMW România a lansat un formular online pentru verificarea rechemărilor în service. Sunt vizate mașinile second-hand importate din Germania

BMW România a lansat un formular online pentru verificarea rechemărilor în service. Sunt vizate mașinile second-hand importate din Germania
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 nov 2018

BMW este prima marcă din România care lansează un serviciu pentru clienții ale căror mașini sunt rechemate în service. Practic, orice posesor de BMW poate verifica prin intermediul unui formular online dacă mașina sa este afectată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW Group România oferă proprietarilor de modele MINI și BMW posibilitatea să verifice gratuit dacă automobilele pe care le dețin sunt afectate de acțiuni tehnice sau rechemări în service. Ulterior, clienții se pot adresa oricărui service autorizat, pot obține informațiile relevante și se pot programa pentru eventuale remedieri, toate realizate gratuit.

Procedura este simplă, dar nu este una automatizată: potrivit BMW, clienții completează un formular cu principalele date de contact și seria de șasiu a automobilului. Solicitarea este redirecționată către un service autorizat, la alegerea clientului. Service-ul va efectua verificarea automobilului într-o bază de date și poate executa ulterior potențiale remedieri de probleme, gratuit pentru client. Acesta primește o informare clară și transparentă asupra acțiunilor tehnice și/sau de rechemare la care este supus automobilul, precum și informații despre procedura de remediere și timpul necesar.

Proiect OUG Prima Mașină Reeșapată: Guvernul vrea să stimuleze achiziția de mașini noi… însă numai dacă sunt ieftine CITEȘTE ȘI Proiect OUG Prima Mașină Reeșapată: Guvernul vrea să stimuleze achiziția de mașini noi… însă numai dacă sunt ieftine

„Soluția a fost dezvoltată având în vedere că mulți clienți conduc automobile second second-hand importate în România. De cele mai multe ori, acești clienți nu au intrat niciodată într-un servicie autorizat BMW și/sau MINI și pierd astfel o oportunitate importantă de a obține informații relevante despre automobilele pe care le conduc. BMW Group verifică în mod constant starea automobilelor sale și vrea să se asigure de buna funcționare a acestora, urmărind să reducă și riscurile minore prin stabilirea de campanii tehnice ca măsuri de precauție și, cel mai adesea, voluntare”, explică Alexandru Șeremet, Corporate Communication  Manager BMW Group România.

Formularul poate fi accesat pe site-ul BMW, unde clienții mai pot comanda, de exemplu, manuale de utilizare pentru mașinile lor.

 Dincolo de latura utilitară pentru acești proprietari, acțiunea BMW este una care are efecte comerciale subtile pe termen lung, pentru marca BMW, fiind atrași în rețeaua de service-uri a dealerilor mărcii clienți care în mod normal utilizează service-uri neautorizate sau service-uri de cartier.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
masini second hand
bmw second
masini germania
rechemare in service