BMW și-a îmbunătățit estimările privind profitul în 2017, deși câștigurile au scăzut în T3

BMW și-a îmbunătățit estimările privind profitul în 2017, deși câștigurile au scăzut în T3
scris 7 nov 2017

Grupul german Bayerische Motoren Werke AG (BMW) și-a îmbunătățit estimările privind profitul înainte de taxe din acest an, chiar dacă au scăzut câștigurile în trimestrul trei din 2017, pe fondul majorării cheltuielilor pentru noile tehnologii și modele.

Al doilea mare producător de automobile de lux din lume se așteaptă la "o creștere solidă", de 5-10%, a profitului înainte de taxe în 2017, după ce anterior estimase "un ușor avans" comparativ cu 2016. BMW a raportat anul trecut un profit înainte de taxe de 9,67 miliarde de euro, scrie Agerpres.

Apartamentele s-au scumpit în țară, dar s-au ieftinit în București. Care sunt noile prețuri CITEȘTE ȘI Apartamentele s-au scumpit în țară, dar s-au ieftinit în București. Care sunt noile prețuri

De asemenea, veniturile ar urma să crească "ușor" anul acesta, cu 1-5%, prognoza anterioară fiind "o majorare semnificativă" a veniturilor.

În trimestrul trei din 2017, profitul înainte de taxe a scăzut cu 5,9%, la 2,42 miliarde de euro (2,81 miliarde de dolari), în timp ce analiștii se așteptau la 2,41 miliarde de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw