Bolt se extinde în România

Bolt se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2020

Compana estoniană Bolt, cunoscută anterior ca Taxify, rivala Uber, își extinde prezența în România, lansându-și serviciile în Iași, al cincilea oraș pe harta țării, după București, Constanța, Timișoara și Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

FOTO Mercedes lansează în România primul monovolum complet electric din familia EQ CITEȘTE ȘI FOTO Mercedes lansează în România primul monovolum complet electric din familia EQ

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse (Bolt Business), de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara și Constanța.

Compania a consemnat anul trecut în România o cifră de afaceri de 20,5 milioane de lei, în creștere de patru ori față de 2018. Profitul net a urcat la 279.501 lei, de la 158.484 lei în 2018

viewscnt
Afla mai multe despre
bolt
car sharring