Bolt se extinde în România

Bolt se extinde în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 nov 2020

Platformă de transport la cerere Bolt lansează serviciul de ride-hailing în Constanța, extinzând astfel prezența principalului său serviciu în cele mai importante orașe din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În Constanța, până acum, compania era prezentă doar cu serviciile de micromobilitate – închirierea de trotinete electrice.

FOTO Skoda a prezentat Slavia, o decapotabilă dezvoltată pe structura compactei Scala CITEȘTE ȘI FOTO Skoda a prezentat Slavia, o decapotabilă dezvoltată pe structura compactei Scala

Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse (Bolt Business), de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara, Constanța și Iași.

viewscnt
Afla mai multe despre
constanța
bolt