CFR: Peste o sută de trenuri, anulate de Paște din cauza traficului redus; către Mănăstirea Curtea de Argeș trenurile au program special

CFR: Peste o sută de trenuri, anulate de Paște din cauza traficului redus; către Mănăstirea Curtea de Argeș trenurile au program special
scris 6 apr 2018

CFR Călători anunță că în minivacanța de Paște capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii rețele, în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara și Vatra Dornei. Sâmbătă, duminică și luni peste o sută de trenuri sunt anulate sau redistribuite din cauza traficului redus.

Potrivit CFR Călători, în minivacanța de Paște, capacitatea de transport va fi adaptată la nivelul întregii rețele, în funcție de evoluția și dinamica traficului de pasageri, în special, la trenurile către cele mai solicitate destinații: Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Satu  Mare, Timișoara și Vatra Dornei, scrie News.ro.

Wizz Air a lansat o nouă cursă din București. Anterior a promis zboruri și spre Coasta de Azur CITEȘTE ȘI Wizz Air a lansat o nouă cursă din București. Anterior a promis zboruri și spre Coasta de Azur

Pentru pasagerii care vor călători de la Pitești către Mănăstirea Curtea de Argeș, duminică, trenurile din graficele obișnuite vor circula după un nou program, astfel:

Regio 13231, Pitești (08.30) – Curtea de Argeș (09.19);
Regio 13232, Curtea de Argeș  (13.30) – Pitești (14.19).
Acestea vor opri în: Pitești Nord, C.I.L. h., Bascov Hm, Merișani h. și Băiculești h.

”În perioada  7 –  9 aprilie 2018, când traficul de călători este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio precum și unele trenuri Regio nu vor circula”, anunță CFR Călători.

Lista cu trenurile anulate

Și agențiile de voiaj vor avea program special în această perioadă. Agenția de voiaj din Aeroportul Otopeni va fi deschisă în zilele de 6, 7 și 9 aprilie.

În zilele libere de sărbătoare legală – 6, 8 și 9 aprilie, vor fi deschise agențiile de voiaj CFR Călători din Carrefour Colentina și Titan din București, Iulius Mall din Iași, conform programului de lucru al centrelor comerciale, restul agențiilor de voiaj fiind închise. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
trenuri anulate