Circulația pe Transfăgărașan va fi închisă luni, între orele 10.00 - 14.00

Circulația pe Transfăgărașan va fi închisă luni, între orele 10.00 - 14.00
scris 11 aug 2018

Circulația rutieră va fi închisă luni, între orele 10.00-14.00, pe DN 7C, Transfăgărășan, între Bâlea Cascadă și Cârtișoara, a anunțat sâmbătă Compania Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Circulația va fi închisă pentru toate categoriile de vehicule, potrivit News.ro.

Strabag a câștigat contractul pentru proiectarea și construcția Pasajului Mogoșoaia CITEȘTE ȘI Strabag a câștigat contractul pentru proiectarea și construcția Pasajului Mogoșoaia

Potrivit CNAIR, restricțiile vor fi impuse pentru a permite intervenția specialiștilor geniști pentru dinamitarea stâncilor care pun în pericol circulația rutieră.

 

CNAIR face apel la șoferi să se informeze înainte de a pleca la drum în legătură cu situația din zonele pe care urmează să le tranziteze, să circule prudent și să respecte eventualele restricții impuse pe anumite sectoare de drum.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
transfagarasan
circulatie
inchisa
luni
stanci