Ford România a stabilit prețurile pentru noua generație Focus, care va fi lansată în septembrie

Ford România a stabilit prețurile pentru noua generație Focus, care va fi lansată în septembrie
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 10 aug 2018

Ford România a stabilit deja prețul pentru noua generație Focus, ce va fi lansată oficial în septembrie, pe piața din România. Clienții români pot lansa deja comenzi pentru noul model.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

Ford Focus urmează a fi lansat luna viitoare, în toate showroom-urile din România, însă cei de la Ford România au anunțat deja un preț special, pentru prima lună de comenzi. Lista de prețuri arată că cel mai ieftin Ford Focus va costa 17.750 de euro, echipat cu motorul 1.0 EcoBoost, benzină, 100 CP, cu cutie manuală, caroseria în 5 uși.

Însă prețul special, care include și voucherul de la Rabla, ar fi de aproximativ 14.300 de euro, potrivit calculelor Profit.ro (12.900 euro anunțat + 1.400 prima de casare).

FOTO Dacia a lansat noul Duster cu volan pe dreapta, în Marea Britanie, la un preț mai mic decât în România CITEȘTE ȘI FOTO Dacia a lansat noul Duster cu volan pe dreapta, în Marea Britanie, la un preț mai mic decât în România

Pentru motorul diesel, cel mai mic preț de listă este pentru 1.5 EcoBlue, 95 CP, cutie manuală, la 19.500 euro.

Ford Focus, generația patra, a fost prezentat în premieră în acest an, iar lansarea pe piețele europene începe din toamnă.

Ford România a stabilit prețurile pentru noua generație Focus, care va fi lansată în septembrie

"Nu dorim doar să-i facem pe clienții români să iubeasca noul Focus, ci vrem să le oferim și posibilitatea de a explora, cât mai curând, noile tehnologii disponibile pe cel mai bun Focus pe care l-am construit vreodată", spune Attila Szabo, directorul Ford România.

Creștere cu 33% a pieței de autoturisme, în paralel cu scăderea importurilor de mașini second-hand CITEȘTE ȘI Creștere cu 33% a pieței de autoturisme, în paralel cu scăderea importurilor de mașini second-hand

Noul Focus va fi disponibil cu o gamă destul de largă de motoare, diesel sau benzină, toate echipate cu tehnologia Start-Stop, cu cutii manuale cu șase trepte sau automată cu 8 trepte.

Cel mai scump Focus în echiparea de bază, Trend, va fi 22.400 euro, cu motor diesel de 120 CP și cutie automată. Echiparea de top Vignale, cu motor EcoBoost de 1.5 litri, 175 CP, va costa 26.500 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
focus
preturi focus
lansare focus romania