Consiliul pentru întreprindere al Mercedes-Benz cere bonusuri record pentru angajați

Consiliul pentru întreprindere al Mercedes-Benz cere bonusuri record pentru angajați
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 nov 2022

Consiliul pentru întreprindere al Mercedes-Benz se așteaptă ca producătorul german de automobile să acorde un bonus record angajaților săi, anticipând profituri uimitoare pentru exercițiul financiar, a declarat șeful consiliului, într-un interviu, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Până acum, împărțirea anuală a profitului a fost limitată la maximum 6.450 de euro. Acest plafon ar trebui eliminat. Avem nevoie de o nouă formulă de calcul, astfel încât forța de muncă să poată împărtăși acum profitul crescut dacă rentabilitatea este menținută la un nivel semnificativ mai ridicat ", a declarat Ergun Luemali.

VIDEO România 2022 - Ușa unui tramvai cade în timpul unei călătorii CITEȘTE ȘI VIDEO România 2022 - Ușa unui tramvai cade în timpul unei călătorii

Anul trecut, Mercedes a plătit câte 6.000 de euro la 100.000 de angajați, față de 3.000 de euro cât au primit lucrătorii Volkswagen  și până la 9.000 de  euro în cazul lucrătorilor BMW, scrie News.ro.

Potrivit previziunilor analiștilor, profitul operațional al Mercedes-Benz va crește cu aproape o cincime, la 19 miliarde de euro, în 2022.

Luna trecută, Mercedes-Benz și-a revizuit în creștere previziunile privind profitul pentru întregul an, deoarece cererea puternică de mașini de lux și economiile de costuri au compensat blocajele lanțului de aprovizionare, care au împiedicat producția industriei în acest an.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes-benz
angajati