Contract de peste 8 milioane lei pentru soluții care să permită circulația pe Transfăgărășan pentru o perioadă cât mai lungă

Contract de peste 8 milioane lei pentru soluții care să permită circulația pe Transfăgărășan pentru o perioadă cât mai lungă
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2024

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunță, marți, că a fost semnat un contract peste 8,4 milioane de lei, pentru găsirea de soluții care să permită circulația pe Transfăgărășan, și pe secțiunea Piscu Negru - Cabana Bâlea Cascadă, pentru o perioadă cât mai mulgă din an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Încă un pas important pentru modernizarea Transfăgărășanului! Am semnat astăzi Contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate  - documentația de avizare a lucrărilor de interventii - pentru sectorul DN 7 C cuprins între km 104+000 și km 130+800”, a scris, marți, pe Facebook, Cristian Pistol.

FOTO Primul tren de metrou Alstom, numit Giurgiu, a plecat din Brazilia pentru cea mai modernă linie din București CITEȘTE ȘI FOTO Primul tren de metrou Alstom, numit Giurgiu, a plecat din Brazilia pentru cea mai modernă linie din București

Directorul CNAIR a precizat că firma RUTIER CONEX XXI SRL are la dispoziție 8,4 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT) și 12 luni pentru finalizarea contractului, scrie News.ro.

”În baza acestui contract trebuie stabilite soluții tehnice a căror aplicare să permită circulația pe Transfăgărășan pentru o perioada de timp cât mai îndelungată (de preferat pe tot timpul anului), inclusiv pe secțiunea Piscu lNegru - Cabana Bâlea Cascadă”, a mai transmis Pistol.

Acesta explică faptul că soluțiile identificate trebuie să ofere în primul rând un grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Circulația pe tronsonul Piscu lNegru - Cabana Bâlea Cascadă este de obicei înschisă pe timp de iarnă, din cauza condițiilor dificile de trafic din zonă și a stratului foarte mare de zăpadă.

viewscnt
Afla mai multe despre
transfăgărășan
drum
dn 7c