Dacia deschide vânzările pentru noul motor 1.3 TCe pe modelul Duster, cu două versiuni de putere

Dacia deschide vânzările pentru noul motor 1.3 TCe pe modelul Duster, cu două versiuni de putere
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 30 ian 2019

Dacia a anunțat că modelul Duster este disponibil începând de astăzi cu motorul 1.3 TCe, pe benzină, în două versiuni de putere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ciclul de tranziție de la vechile motoare 1.2 la noile 1.3 TCe s-a încheiat pentru Dacia Duster, care poate fi comandată acum cu cel mai puternic motor de care a dispus vreodată în Europa, cu 150 CP. Motorul este dezvoltat de Alianța Renault Nissan împreună cu partenerii de la Daimler și a fost prezentat deja în toamnă, la Paris.

Motorul folosește tehnologie de ultimă generație, cu un tratament al cilindrilor pentru performanțe mai bune și cu un filtru de particule pentru reducerea emisiilor. Va fi disponibil în două variante de putere, 130 CP și 150 CP.  

FOTO Primele imagini cu viitorul SUV ce va fi produs la Craiova alături de EcoSport CITEȘTE ȘI FOTO Primele imagini cu viitorul SUV ce va fi produs la Craiova alături de EcoSport

Prețul anunțat de Dacia pentru cea mai ieftină echipare Duster, dotată cu motorul 1.3 TCe, 130 CP, este de 15.250 euro, în versiunea Comfort, în timp ce pentru versiunea de 150 CP, prețul este de 17.500 euro, acesta fiind disponibil doar de la echiparea Prestige.

Motorul poate fi comandat doar pentru tracțiunea 4x2, în acest moment. Versiunile 4x4 vor primi motorul în a doua jumătate a anului, după cum au anunțat cei de la Dacia.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
duster
1.3tce
motor benzină
duster benzina