Dacia, marca perfectă pentru zgârcenia scoțienilor

Dacia, marca perfectă pentru zgârcenia scoțienilor
scris 19 dec 2021

Trăsătura principală a mărcii Dacia, raportul preț/calitate, s-a remarat în  țara britanică renumită pentru zgârcenia sa: Scoția. Noua generație a modelului Sandero a câștigat detașat titlul de „Car of The Year 2022”, cu hatchback-ul produs la Mioveni. Versiunea Stepway a cucerit la rândul său titlul de „Best SUV/Crossover”.

Scoțienii știu cel mai bine cât de ieftină trebuie să fie o mașină. Jurnaliștii din Scoția care au format juriul concursului Car of The Year au votat Dacia Sandero cea mai bună mașină, în clasa B, din care face parte. Ei au oferit mărcii românești și un al doilea titlu, care face astfel succesul Dacia și mai important. Versiunea Sandero Stepway a fost declarată „Cel mai bun SUV/Crossover” din Scoția, în acest an.

Cum să-ți optimizezi site-ul web CITEȘTE ȘI Cum să-ți optimizezi site-ul web

Sandero a impresionat jurnaliștii cu nivelul de calitate al interiorului și cu tehnologia pe care o oferă. De asemenea, prețul a fost decisiv în votul juraților. Dacia Sandero costă 9.845 de lire în Scoția, fiind cel mai accesibil hatchback din clasa subcompactă.

Asociația Jurnaliștilor Auto din Scoția a transmis că „Sandero a fost un câștigător clar și meritoriu. Dacia a fost un game-changer în termeni de valoare încă de la apariția pe scenă, dar ceea ce i-a impresionat pe membrii noștri la a doua generație Sandero a fost pasul în privința calității. Sandero concurează cu cele mai bune mașini din clasă când vine vorba despre spațiu, finisaje și tehnologie, în timp ce este cu 1000 de lire mai ieftină decât rivalii, ceea ce îl face câștigător”.

FOTO Kia a prezentat noua generație a crossoverului Niro CITEȘTE ȘI FOTO Kia a prezentat noua generație a crossoverului Niro

Celălalt premiu acordat versiunii Stepway a lui Dacia Sandero a fost și el justificat de juriu: „Toate superlativele care se aplică lui Sandero sunt legate și de Sandero Stepway. Se conduce foarte bine, oferă o excelentă valoare pentru bani și are un interior de înaltă calitate. Versiunea Stepway este de asemenea un stil robust și o gardă la sol ridicată ceea ce cumpărătorii de crossovere caută, astfel că îl face să merite titlul de Small SUV/Crossover of The Year”.

Șeful Dacia din Marea Britanie a declarat, după anunțarea premiilor, că modelul Snadero reprezintă 60% din vânzările mărcii din această țară. „Pentru Sandero și Sandero Stepway, recunoașterea oferită de jurații experți este o mărturie a calității și a propunerii de cea mai bună valoare a mașinilor noastre”, a declarat Luke Broad, brand director Dacia UK.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia sandero
mașina anului in scotia
sandero masina anului
sandero stepway