Daimler a raportat o creștere a vânzărilor și a profiturilor în T3, în urma majorării vânzărilor Mercedes-Benz

Daimler a raportat o creștere a vânzărilor și a profiturilor în T3, în urma majorării vânzărilor Mercedes-Benz
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 oct 2019

Profitul operațional al Daimler a crescut ușor în trimestrul trei din acest an, datorită majorării cu 8% a vânzărilor de mașini Mercedes-Benz, dar grupul german a anunțat reduceri de costuri și a avertizat că ar putea crește provizioanele legate de rechemarea în service a vehiculelor diesel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

În perioada iulie-septembrie 2019, profitul înainte de taxe și dobânzi (EBIT) a urcat cu 8%, la 2,69 miliarde de euro, de la 2,49 miliarde de euro în urmă cu un an. De asemenea, vânzările au crescut cu 8%, la 43,3 miliarde de euro, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ Program de guvernare PNL: Liberalii reiau ideea construirii autostrăzii Comarnic - Brașov în parteneriat public-privat, abandonată brusc de Guvernul Dăncilă. Plus, inel feroviar pentru București CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Program de guvernare PNL: Liberalii reiau ideea construirii autostrăzii Comarnic - Brașov în parteneriat public-privat, abandonată brusc de Guvernul Dăncilă. Plus, inel feroviar pentru București

Profitul atribuibil acționarilor a crescut ușor, la 1,7 miliarde de euro.

Compania a anunțat că va revizui costurile după ce marja de profit la divizia Mercedes-Benz Cars a scăzut la 6%, de la 6,3% în urmă cu un an, din cauza problemelor de producție la modelul Mercedes GLS și a echipării mașinilor cu filtre anti-emisii costisitoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
daimler
mercedes-benz