Două oferte pentru proiectarea a 9 pasaje pietonale subterane pe rețeaua rutieră din județul Ilfov

Două oferte pentru proiectarea a 9 pasaje pietonale subterane pe rețeaua rutieră din județul Ilfov
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 oct 2023

Operatorii economici Like Consulting SRL și TQM Management SRL au depus oferte pentru proiectarea a nouă pasaje pietonale subterane pe rețeaua rutieră din județul Ilfov, a anunțat directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pasajele vor fi construite pe DN1 (km 28+730) la intersecția cu DJ101B (km 12+100), în localitatea Tâncăbești, DN2 (km 15+800), în localitatea Afumați, DN2, la intersecțiile cu str. Fagului și str. Revoluției, în localitatea Afumați, DN4 (km 7+805), în localitatea Popești Leordeni, DN4 (km 8+929), în localitatea Popești-Leordeni, DN5 (km 8+700), în localitatea Jilava, DN5 (km 9+800), în localitatea Jilava, DN5 (km 12+600), în localitatea Jilava, DN6, în zona Primăriei orașului Bragadiru, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Italienii de la Space Logistic deschid filială în România și iau în calcul achiziții CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Italienii de la Space Logistic deschid filială în România și iau în calcul achiziții

"Valoarea cumulată estimată a contractelor finanțate prin PNRR este de 2,78 milioane lei (fără TVA). Durata fiecărui contract este de 150 zile și cuprinde: 90 zile de zile pentru elaborarea studiilor de fezabilitate (Etapa I), 60 de zile pentru elaborarea Proiectelor pentru Autorizarea Lucrărilor de Construire (Etapa II)", a scris Pistol pe pagina sa de Facebook.

Obiectivul principal al acestor investiții este creșterea gradului de siguranță rutieră și scăderea numărului accidentelor rutiere produse de traversarea de către pietoni a drumurilor naționale ( DN1, DN 2, DN4, DN5 și DN6) care tranzitează județul Ilfov. 

viewscnt
Afla mai multe despre
pasaje
cnair