EasyJet anulează mai multe zeci de zboruri din cauza COVID

EasyJet anulează mai multe zeci de zboruri din cauza COVID
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2022

Compania aeriană low-cost easyJet a anunțat că a fost obligată să anuleze unele zboruri spre și dinspre Marea Britanie, după o nouă explozie a cazurilor de infecție cu COVID-19 în rândul angajaților, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Marea Britanie, care a ridicat toate restricțiile la începutul acestui an, a înregistrat în ultimele săptămâni un nou val de infecție cu COVID-19, astfel că în săptămâna care s-a încheiat la 26 martie, o persoană din 13 persoane era infectată cu COVID-19, cel mai ridicat nivel de la începutul pandemiei, scrie Agerpres.

Dacia Spring se scumpește pentru a treia oară și trece de pragul de 20.000 de euro și în România. Este mai scump în România decât în Franța sau Spania CITEȘTE ȘI Dacia Spring se scumpește pentru a treia oară și trece de pragul de 20.000 de euro și în România. Este mai scump în România decât în Franța sau Spania

Deși ratele de spitalizare sunt sub vârfurile atinse în 2020 și 2021, mai multe companii, inclusiv aeroporturile, anunță că serviciile lor sunt afectate de numărul mare de angajați care sunt nevoiți să stea acasă.

EasyJet a precizat că a fost nevoită să ia măsuri pentru a face față perturbărilor prin modificarea programului echipajelor, dar cu toate acestea a fost nevoită să anuleze unele zboruri și să combine unele curse pentru care erau mai multe opțiuni, pentru a reduce impactul lipsei de personal.

"Clienții au fost contactați pentru a li se comunica opțiunile, care includ un zbor alternativ, primirea unui voucher sau returnarea completă a banilor", a informat EasyJet.

Potrivit Reuters, EasyJet a anulat luni aproximativ 60 de zboruri din cele aproximativ 1.645 de zboruri care erau programate pentru ziua de luni spre și dinspre Marea Britanie. Duminică și compania British Airways a anulat și ea un număr mai mic de zboruri.

Potrivit legislației, persoanele care sunt testate pozitiv cu COVID-19 nu mai trebuie să se auto-izoleze dar companiile le sfătuiesc să stea acasă.

EasyJet are o capitalizare bursieră de 3,33 miliarde de lire sterline (4,6 miliarde de dolari) și este bine poziționată în Marea Britanie, Italia, Elveția, Germania și Franța. 

viewscnt
Afla mai multe despre
easyjet
zboruri