Elon Musk ar fi cerut să fie numit CEO al Apple, însă a primit un refuz ferm

Elon Musk ar fi cerut să fie numit CEO al Apple, însă a primit un refuz ferm
scris 4 aug 2021

Elon Musk ar fi cerut să fie numit CEO al Apple, în urmă cu mai mulți ani, când Apple a depus o ofertă pentru cumpărarea Tesla, însă a primit un refuz ferm din partea lui Tim Cook, susține jurnalistul WSJ Tim Higgins, în cartea “Power Play: Tesla, Elon Musk and the Bet of the Century”, conform L.A. Times.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

La finele anului trecut, miliardarul Elon Musk a afirmat că l-a contactat pe directorul general al Apple, Tim Cook, anterior, în ”cea mai neagră perioadă a programului Model 3”, pentru a discuta despre posibilitatea ca Apple că cumpere Tesla pentru ”1/10 din valoarea actuală” a companiei.

”El a refuzat să ne întâlnim”, a afirmat atunci Musk, răspunzând unei informații pe Twitter care a citat un articol scris de Reuters, referitor la obiectivul Apple ca în 2024 să producă un vehicul de pasageri care ar putea include propria tehnologie revoluțională de baterii.

Comisia Europeană a aprobat, cu unele condiții, fuziunea dintre FCA și PSA. Operațiunea va crea al patrulea producător mondial de automobile CITEȘTE ȘI Comisia Europeană a aprobat, cu unele condiții, fuziunea dintre FCA și PSA. Operațiunea va crea al patrulea producător mondial de automobile

Musk nu a indicat clar și momentul în care l-a contactat pe Cook.

Eforturile producătorului de iPhone-uri, cunoscute sub numele de Project Titan, au avut o evoluție inconstantă începând din  2014, când Apple a început să proiecteze de la zero propriul său vehicul.

Apple nu a răspuns imediat unei solicitări pentru comentarii adresată de Reuters.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
apple
tim cook