Fisură la o șină pe Magistrala 2 de metrou. Trenurile circulă cu întârziere

Fisură la o șină pe Magistrala 2 de metrou. Trenurile circulă cu întârziere
scris 28 mai 2019

Metrorex anunță că trenurile de metrou circulă, marți, cu o decalare de două minute față de programul obișnuit pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera), din cauză că în zona stației Pipera este o fisură a șinei. Aceasta a fost consolidată, problema urmând a fi remediată total la noapte.

Potrivit Metrorex, marți, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou vor circula cu o ușoară decalare, de două minute fața de graficul de circulație obișnuit, scrie News.ro.

Schimbare avansată la proprietarul Dacia. Fiat Chrysler confirmă că a propus Renault să fuzioneze. Noua companie ar deveni al 3-lea cel mai mare producător de autovehicule la nivel global CITEȘTE ȘI Schimbare avansată la proprietarul Dacia. Fiat Chrysler confirmă că a propus Renault să fuzioneze. Noua companie ar deveni al 3-lea cel mai mare producător de autovehicule la nivel global

"La controalele efectuate de către specialiștii Metrorex, a fost identificată o fisură a șinei în zona stației Pipera. Echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia și a fost introdusă o restricție de viteză. Situația va fi remediată total în această noapte", arată compania.

Călătorii sunt informați prin sistemul de sonorizare din stațiile de metrou și trenuri.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
magistrala 2
metrou