FOTO Anunț: Când se va deschide Transalpina

FOTO Anunț: Când se va deschide Transalpina
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2023

Lucrările de curățare a DN 67C, Transalpina, sunt aproape finalizate, astfel că weekend-ul viitor șoseaua va fi deschisă circulației, integral. Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Ionel Scriosteanu a anunțat că în unele locuri stratul de zăpadă a avut 5 metri și că a nins până în urmă cu trei săptămâni. La acest sfârșit de săptămână, între Rânca și Novaci are loc un raliu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Transalpina se deschide circulației rutiere weekendul viitor, după finalizarea procedurilor legale. Am fost pe traseul Transalpinei (DN 67C), împreună cu domnul Iulian Popescu - prefectul județului Gorj, domnul Ion Iordache - senator de Gorj și cu domnul Călin Cosmin Petruț - director DRDP, pentru a verifica starea drumului pe sectorul de drum dintre Rânca și Obârșia Lotrului, în urma perioadei de iarnă și a nămeților de zăpadă, care, până acum 2 săptămâni, ajungeau până la 5 metri înălțime”, a anunțat Ionel Scrioșteanu.

Ryanair lansează curse aeriene spre Albania din România CITEȘTE ȘI Ryanair lansează curse aeriene spre Albania din România

Secretarul de stat a mulțumit responsabililor care s-au ocupat de deszăpezire, scrie News.ro.

FOTO Anunț: Când se va deschide Transalpina


”Țin să mulțumesc, în mod special, responsabililor care au avut dificila misiune de deszăpezire a Transalpinei, în condiții extrem de reduse de vizibilitate și de manevră, având în vedere că a nins până acum 3 săptămâni, și anume domnului Negucioiu Dragoș - șeful de district și domnului Popescu Iustin. Transalpina este cea mai înaltă șosea din România și una dintre cele mai frumoase, ce traversează munții Parâng de la sud la nord, pe teritoriul județelor Gorj, Vâlcea, Sibiu și Alba”, a mai spus Scrioșteanu.

În acest weekend, pe 10-11 iunie, va avea loc pe Transalpina, în zona Novaci - Rânca o etapă din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă, astfel că pe acest sector circulația rutieră va fi închisă.

FOTO Anunț: Când se va deschide Transalpina

viewscnt
Afla mai multe despre
transalpina
drum