FOTO BMW iNEXT, teste sub camuflaj la Cercul Arctic

FOTO BMW iNEXT, teste sub camuflaj la Cercul Arctic
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 8 feb 2019

BMW a început testele de iarnă, cu camuflaj, cu viitorul model iNEXT, SUV-ul electric pe care compania îl pregătește. Modelul ar trebui să intre în producția de serie în 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW iNEXT a trecut prin perioada de teste, în Suedia, în centrul din Arjplog, fiind o procedură normală pentru un SUV. Teste sunt necesare pentru setări și optimizări ale trenului de rulare, șasiu și suspensie în condiții de frig extrem. Mașina va avea cele mai noi tehnologii în domeniul conducerii autonome și conectivității.

BMW anunță că mașina va fi produsă în uzina din Dingolfing, principala uzină a companiei în Europa, locul în care sunt produse modele de la Seria 3, la Seria 8.  

FOTO Bosch lansează un nou sistem, care elimină cheile mașinii și blochează în același timp accesul hoților CITEȘTE ȘI FOTO Bosch lansează un nou sistem, care elimină cheile mașinii și blochează în același timp accesul hoților

Testele cu BMW iNEXT camuflat sunt realizate pe drumuri acoperite cu zăpadă și pe lacuri înghețate, marcate de temperaturile scăzute și condiții de aderență scăzută. Frigul reprezintă o provocare pentru motorul electric, bateria de înaltă tensiune și sistemul de management al temperaturii. De asemenea, suprafețele înghețate reprezintă condiții speciale de drum pentru testele cu viitorul model.

BMW iNEXT a fost prezentat ca un concept-car, pentru a anticipa viziunea mărcii asupra viitorului automobilului, dar a devenit vehicul de serie, astfel că toate tehnologiile regăsite pe el sunt rezultatul planurilor pe care marca bavareză le are pentru vehiculele următoare.

Harald Krüger, președintele Consiliului de Administrație al BMW Group, a descris iNext astfel: "Proiectul iNEXT va oferi baza pentru viitor, de pe urma căreia întreaga companie și toate mărcile sale vor beneficia". SUV-ul se va deplasa atât autonom, cât și condus de utilizator, iar printre detalii sale se numără camerele video în loc de oglinzi, suprafețe tactile în loc de mânere ale ușilor, uși mari, care acoperă locurile din față și spate.

FOTO BMW iNEXT, teste sub camuflaj la Cercul Arctic

FOTO BMW iNEXT, teste sub camuflaj la Cercul Arctic

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
inext
suv
masini electrice
teste camuflaj