FOTO Dacia Duster electric, surprins în teste. Ce se află cu adevărat sub caroseria modificată

FOTO Dacia Duster electric, surprins în teste. Ce se află cu adevărat sub caroseria modificată
scris 21 mar 2019

Un exemplar Dacia Duster propulsat de baterii a fost surprins în teste, în Scandinavia, de fotografii publicației Motor.es. Sub caroseria albă a mașinii se află însă un cu totul alt automobil.

Jurnaliștii publicației spaniole Motor.es au dat publicității o serie de fotografii care ilustrează un automobil Dacia Duster ciudat, cu modificări serioase ale caroseriei, fără ușile spate, alungit, cu protecții frontale sub forma unor spoilere metalice și cu pasaje foarte largi ale roților. Fotografii care au surprins mașina în teste prin zăpadă susțin că mașina era electrică, deoarece nu producea niciun zgomot de motor, nu avea evacuare și putea fi văzută bateria în partea de jos a mașinii.

EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Renault Logan facelift - surprins în probe, cu noile blocuri optice, pe străzile din România

Analiza făcută de jurnaliști s-a bazat pe frânele Brembo, utilizate în mod normal pe mașini de performanță, ei trăgând concluzia că Renault Group pregătește un model premium electric. Este vorba despre un SUV, care va fi produs sub marca premium Alpine, relansată de Renault în ultimii ani. Aceasta nu are decât un singur model, A110, însă dorește să intre rapid pe segmentul SUV-urilor, unde va concura Porsche Macan.

După cum poate fi dedus din stadiul acestor teste, realizate sub o caroserie de Dacia Duster, viitorul model nou nu va putea fi văzut mai devreme de 2 ani.

FOTO Dacia Duster electric, surprins în teste. Ce se află cu adevărat sub caroseria modificată

FOTO: S. Baldauf / SB-Medien

Mai multe fotografii pot fi văzute aici.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster electric
alpine
masini electrice
poze spion dacia