FOTO Kia a publicat prima fotografie-teaser cu noul Proceed, înaintea lansării de la Paris

FOTO Kia a publicat prima fotografie-teaser cu noul Proceed, înaintea lansării de la Paris
scris 31 aug 2018

Kia pregătește o surpriză fanilor mrăcii cu noul Proceed, care nu va mai fi un hatchback sport, în trei uși, ci un vehicul cu o nouă arhitectură. Primul teaser care înfățieșează spatele mașinii a fost publicat cu o lună înainte premierei mondiale.

Kia Proceed va fi un shooting brake, un automobil care combină spațiul unui wagon cu silueta sportivă a unui coupe. Cel puțin așa spun informațiile oficiale legate de viitoarea declinare a compactei Ceed și tot așa reiese și din conceptul Proceed pe care Kia l-a prezentat în urmă cu un an, la Frankfurt. De altfel, descrierea făcută de cei de la Kia arată că designul conceptului va fi urmat îndeaproape de viitorul Proceed de serie.

Pentru clasa din care face parte, Kia Proceed va fi o propunere unică și ar putea reprezenta o nișă pe care cumpărătorii să o aprecieze. Mișcarea urmează celei făcute de marca Hyundai, parte a grupului coreean Hyundai Kia, care a dezvoltat, la rândul ei, o propunere inedită pentru modelul similar, i30, însă cu o siluetă de tip coupe, intitulată Fastback.

VIDEO & FOTO Noul SUV Arkana, dezvoltat pe platforma Dacia Duster, a fost prezentat la Moscova CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Noul SUV Arkana, dezvoltat pe platforma Dacia Duster, a fost prezentat la Moscova

Kia Ceed și derivatele sale au devenit o alternativă din ce în ce mai populară în Europa, după introducerea acestui model, în 2006, fiind dezvoltat special pentru piața locală și produs în Slovacia. Modelul Ceed a auns deja la a treia generație, fiind înlocuit la doar 6 ani de la lansare, de fiecare dată, față de 7 ani, cât este media de viață în industrie pentru un model.

Kia Proceed Concept - Frankfurt 2017

Kia Proceed Concept - Frankfurt 2017

Kia Proceed Concept - Frankfurt 2017

Kia Proceed Concept - Frankfurt 2017

viewscnt
Afla mai multe despre
kia
ceed
proceed
paris
saloane auto