FOTO Noul Ford Fiesta va fi prezentat în avanpremieră în România, la Cluj-Napoca

Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 3 mai 2017

Ford România a anunțat că va aduce în fața publicului din România noua generație Ford Fiesta, care urmează să fie lansată în cursul acestui an pe toate piețele europene. Avanpremiera va fi la Cluj-Napoca, cu ocazia Raliului Transilvania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ford Fiesta a fost prezentat anul acesta, în premieră, fiind expus la Salonul de la Geneva, dar urmează să fie lansat treptat, pe piețele europene, inclusiv în România. Ford face o surpriză fanilor acestui model și îl aduce la Cluj, unde va fi expus la evenimentele care fac parte din calendarul Transilvania Rally, inclusiv pe esplanada stadionului Cluj Arena.

FOTO Noul Ford Fiesta va fi prezentat în avanpremieră în România, la Cluj-Napoca

Ford va fi mașina oficială a raliului din Cluj-Napoca și în acest an, la etapa CNR care face parte din Tour European Rally 2017. Acesta este motivul pentru care reprezentanții Ford au ales acest eveniment pentru a prezenta în avanpremieră, noul Fiesta.

ANALIZĂ Familia Logan a acoperit anul trecut o treime din vânzările Group Renault. Doar jumătate din acestea au fost vândute sub marca Dacia și numai 28% au fost produse în România CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Familia Logan a acoperit anul trecut o treime din vânzările Group Renault. Doar jumătate din acestea au fost vândute sub marca Dacia și numai 28% au fost produse în România

„Ne bucurăm că marca Ford va fi aproape și în acest an de publicul participant la această etapă de raliu importantă nu doar pentru România, ci și pentru Europa. Prezentarea în avanpremieră a noului Ford Fiesta în acest context este cu atât mai potrivită cu cât modelul nostru este prezent în motorsport și se bucură de un real succes”, a declarat Attila Szabo, Director General Ford România NSC.

Potrivit Ford, modelul expus la Cluj va fi o Fiesta Vignale, o echipare premium care se regăsește și pe alte modele, Mondeo, S-MAX, Kuga și Edge.

Noul Ford Fiesta va fi lansat oficial în România începand cu luna iulie, atunci când  vor fi publicate și listele de prețuri. Între timp, vechea generație Fiesta a devenit cel mai vândut automobil din Europa, în luna martie, grație promoțiilor oferite de dealeri.

FOTO Noul Ford Fiesta va fi prezentat în avanpremieră în România, la Cluj-Napoca

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
fiesta
raliul transilvania