FOTO Pasajul Oltenița, deschis începând de azi

FOTO Pasajul Oltenița, deschis începând de azi
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2023

Șeful CNAIR Cristian Pistol anunță deschiderea circulației pe pasajul Oltenița începând de sâmbătă, de la ora 10:00.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Circulația se deschide astăzi pe Pasajul Oltenița începând cu ora 10.00! Legătura dintre București și Popești Leordeni nu va mai intersecta la nivel Centura Capitalei, iar traseul va fi astfel mai sigur și mai confortabil pentru cei care tranzitează zona. Pasajul Oltenița este cel mai mare din seria de trei pasaje construite de CNAIR în sudul Capitalei și are o formă ovoidală spre deosebire de pasajele giratorii de la Domnești și Berceni (care au formă rotundă)”, explică șeful CNAIR într-o postare pe Facebook.

FOTO Pasajul Oltenița, deschis începând de azi



Cu o lungime de 3,69 km acest pasaj, construit în zona localității Popești Leordeni, asigură de acum legături continue pe Centura de sud a Capitalei, între A2 și A1, dar și între Șoseaua Olteniței (București) și DN4 (județul Ilfov).

FOTO Pasajul Oltenița, deschis începând de azi


”Pasajul Oltenița este cel de al treilea obiectiv pe care l-am deschis până acum circulației care traversează Centura Capitalei, după pasajul Mogoșoaia deschis în septembrie 2021 și pasajul Domnești deschis în noiembrie 2022. În scurt timp urmează să fie deschis și Pasajul Berceani, proiect care va îmbunătăți și mai mult siguranța și confortul circulației rutiere din sudul Bucureștiului”, precizează Cristian Pistol.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
pasajul oltenita
popesti leordeni
bucuresti