FOTO Primele imagini cu viitorul Megane E-Tech Electric camuflat, pregătit pentru teste

FOTO Primele imagini cu viitorul Megane E-Tech Electric camuflat, pregătit pentru teste
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 iun 2021

Primul automobil electric dezvoltat de Renault pe platforma CMF-EV a Alianței Renault Nissan Mitsubishi se află în plin proces de dezvoltare, fiind prezentat în premieră de compania franceză, sub camuflaj.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare CITEȘTE ȘI Sunt penalizat dacă nu trec pe piața concurențială de energie? Schimb și contorul odată cu contractul la electricitate? Răspunsuri la cel mai des întâlnite întrebări despre liberalizare

După ce Renault a luat decizia de a-i schimba numele și de a reununța la termenul de „crossover”, cel mai nou automobil electric al mărcii franceze a fost prezentat anul trecut, sub forma unui concept car. Evenimentul Renault eWays din octombrie 2020 a adus în fața publicului Megane eVision, prototipul unui vehicul compact realizat pe aceeași platformă pe care Nissan a construit noul Ariya, CMF-EV. Platoforma permite utilizarea unei baterii de 60 kWh și a unui motor puternic, de 160 kW, anunțate acum de constructorul francez pentru modelul de serie. Acesta a fost dezvăluit în primele imagini, dar camuflat. Este vorba despre MeganeE, din care au fost produse 30 de exemplare, care vor trece în etapa următoare de teste.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

După cum anunță Renault, cele 30 de automobile de pre-producție au fost asamblate în uzina din Douai, aceeași care va găzdui ulterior producția de serie a viitorului MeganeE Electric. Interesantă este și decizia luată pentru folia de camuflaj: desenul ei a fost creat cu ajutorul noului logo al Renault, format din linii paralele.

Detalii ale viitorului model electric al Renault au fost publicate odată cu lansarea acestui noi logo al mărcii, creat de noua echipă de design, condusă de Gilles Vidal. Acele fotografii au permis publicului să admire viitoarele stopuri ale mașinii, dar și logo-ul de model, Megane cu un E modificat la final. Mașina ar urma să fie lansată în 2022, cu debut al comenzilor un an mai târziu.

FOTO Primele imagini cu viitorul Megane E-Tech Electric camuflat, pregătit pentru teste

FOTO Primele imagini cu viitorul Megane E-Tech Electric camuflat, pregătit pentru teste

viewscnt
Afla mai multe despre
renault megane electric
megan e
renault electric