FOTO Protest spontan al taximetriștilor. Centrul Capitalei, ocupat

FOTO Protest spontan al taximetriștilor. Centrul Capitalei, ocupat
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2024

Sute de taximetriști protestează în fața Parlamentului. Ei cer Guvernului ca Bolt și Uber să fie obligate să fiscalizeze cursele în România și spun că vor discuta cu șeful Guvernului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Am ajuns să venim în București să cerem Guvernului respectarea legii, dacă vă vine să credeți, în speța Articolului 6, prin care entitățile deținătoare de platforme, în speță Bolt și Uber, erau obligate să fiscalizeze cursele printr-o entitate înregistrată la Registrul Comerțului din România.

FOTO Încep lucrările de reabilitare a tramvaiului corporatiștilor CITEȘTE ȘI FOTO Încep lucrările de reabilitare a tramvaiului corporatiștilor

Adică să nu se mai exporte banii.  Știm toți că se facturează prin Lituania și Olanda. Am venit să cerem acest lucru și în același timp celelalte cinci puncte de pe lista de revendicări.

La 12.30 este o comisie la Ministerului Transporturilor și vrem să se emită o OUG prin care acestea sunt limitate pe aceleași considerente prin care este limitat serviciul de taximetrie, calitatea vieții și a aerului și aglomerația, pentru că vedeți ce e în orașe. (...)

OFICIAL Pentru prima dată în istoria automobilului, cea mai vândută nouă mașină din lume a fost una electrică CITEȘTE ȘI OFICIAL Pentru prima dată în istoria automobilului, cea mai vândută nouă mașină din lume a fost una electrică

Sau Guvernul poate să declare Bolt și Uber serviciu de asistență socială, unde orice șomer și orice șofer de categoria B și o mașină de 500 de euro poate să producă bani, dar aceștia să fie fiscalizați printr-o entitate înregistrată în România”, a spus un reprezentant al taximetrișilor, la Realitatea Plus.

Foto Troncea Dan

FOTO Protest spontan al taximetriștilor. Centrul Capitalei, ocupat

viewscnt
Afla mai multe despre
protest
taxi