FOTO Renault recrutează un nou manager de la VW pentru divizia de vehicule comerciale

FOTO Renault recrutează un nou manager de la VW pentru divizia de vehicule comerciale
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 ian 2022

Renault are un nou șef al diviziei de vehicule comerciale, de la 1 februarie, în persoana lui Heinz-Jürgen Löw, care a condus vânzările pentru divizia similară din VW Group.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Numărul persoanelor recrutate de Luca de Meo din Volkswagen Group crește de la o zi la alta, fostul CEO al SEAT și șef al marketingului VW Group completându-și echipa de la Renault cu oamenii cu care a lucrat în compania germană. Heinz-Jurgen Low îl înlocuiește pe Mark Sutcliffe, care a plecat din Renault „pentru a urma proiecte personale”.

Löw, în vârstă de 57 de ani, a mai lucrat pentru Renault în trecut, unde a condus, înainte de a pleca în 2013 la VW Group, divizia Renault Trucks.

Între 2013 și 2017 a făcut parte din Consiliul de Administrație al MAN Truck & Bus, fiind responsabil cu vânzările și marketingul. Din 2018 a devenit membru al CA al VW Vehicule Comerciale, responsabil cu vânzările și marketingul.

La Renault, Heinz Jurgen Low va fi senior vicepreședinte, având ca responsabilitate toate activitățile de vehicule comerciale ale mărcii Renault.

Strategia de modele Renault și Dacia, condusă de cel care a coordonat gamele Skoda și VW în ultimii 10 ani CITEȘTE ȘI Strategia de modele Renault și Dacia, condusă de cel care a coordonat gamele Skoda și VW în ultimii 10 ani

„Aș vrea să-i mulțumesc lui Mark Sutcliffe pentru implicarea sa puternică în Alianță pentru ultimii 27 de ani și pentru munca sa remarcabilă cu echipa. Îi doresc succes în viitoarele proiecte. Sosirea lui Heinz Jurgen este o veste bună pentru companie. Are un istoric puternic, cu o carieră în industria camioanelor și LCV-urilor. Știu că Heinz-Jurgen va ridica noua noastră gamă de LCV-uri pentru a poziționa Renault în vârful pieței”, a declarat Luca de Meo.

Renault a decis să-și extindă activitățile de vehicule comerciale prin preluarea modelului Dokker de la Dacia. Acesta a devenit Renault Express, odată cu lansarea noii generații, preluând astfel o serie de elemente de design de la modelul mai sofisticat, Renault Kangoo. 

FOTO Renault recrutează un nou manager de la VW pentru divizia de vehicule comerciale

viewscnt
Afla mai multe despre
renault comerciale
lcv renault
luca de meo
heinz jurgen low
dacia dokker