FOTO-SPION Dacia Sandero 3. Primele imagini cu mașina camuflată

FOTO-SPION Dacia Sandero 3. Primele imagini cu mașina camuflată
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 oct 2019

Mai multe fotografii-spion cu viitorul Dacia Sandero au fost publicate de site-ul motor1.com, unul dintre cele mai cunoscute site-uri auto în limba engleză. Fotografiile au fost realizate de cunoscuții paparazzi auto de la CarPix.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Dacia Sandero se pregătește de debut, sub forma celei de-a treia generații, iar testele pe care constructorul Renault/Dacia le face sunt obligatorii și pe șoselele publice. Este punctul în care fotografii surprind mașina la teste, de regulă cu aproximativ un an înainte de lansare.

Setul de fotografii publicate de motor1.com nu dezvăluie foarte mult din noua caroaserie Sandero, însă putem observa că este menținută proporția actuală a modelului cosntruit în două uzine, Mioveni și Tanger. Ce se știe până acum, despre Sandero, este faptul că va beneficia de noua platformă CMF-B, a Renault Group, aceeași pe care este construit și noul Clio. Este posibil ca acest lucru să aducă o mică scumpire a mașinii, care va beneficia, totodată și de noi sisteme de siguranță, devenite obligatorii.

VIDEO & FOTO Primele imagini cu noul Golf 8. Volkswagen a anunțat când va putea fi cumpărat CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Primele imagini cu noul Golf 8. Volkswagen a anunțat când va putea fi cumpărat

Din punct de vedere al motorizărilor, față de actualele propulsoare, est eposibil ca Sandero să primească și noua generație 1.3 litri, însă probabil nu la momentul lansării. Sandero va avea și în această a treia generație versiunea Stepway, despre care s-a discutat să poarte un al nume și să fie comercializat ca un crossover separat.

Dacia Sandero este cel mai vândut model al mărcii, fiind în același timp și al doilea cel mai vândut automobil al Renault Group, după Clio, dacă luăm în calcul și unitățile vândute cu logo Renault (în America de Sud, Africa, Turcia).

SURSA FOTO: Motor1.com

FOTO-SPION Dacia Sandero 3. Primele imagini cu mașina camuflată

FOTO-SPION Dacia Sandero 3. Primele imagini cu mașina camuflată

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia sandero
poze spion sandero
noul sandero
foto spion sandero