FOTO Start pentru Drumul Expres București - Târgoviște

FOTO Start pentru Drumul Expres București - Târgoviște
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2024

A început realizarea studiului geotehnic pentru Drumul Expres București - Târgoviște, anunță autoritățile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Astfel, au demarat investigațiile geotehnice pentru stabilirea parametrilor de dimensionare a soluțiilor tehnice și a structurilor, ce vor fi prevăzute în Studiul de Fezabilitate al drumului expres București - Târgoviște.

Moment istoric. Prima linie de tren de mare viteză din SUA CITEȘTE ȘI Moment istoric. Prima linie de tren de mare viteză din SUA

Pentru întocmirea studiului geotehnic se vor executa un număr de aproximativ 207 foraje geotehnice cu adâncimi cuprinse între 6 m și 30 m, însumând aproximativ 4.200 ml de foraje.

FOTO Start pentru Drumul Expres București - Târgoviște

Traseul drumului expres București - Târgoviște are o lungime de aproximativ 62 km și traversează  județele Ilfov (Unitățile Adminstrativ Teritoriale Corbeanca și Buftea) si Dâmbovița (Unitățile Adminstrativ Teritoriale Crevedia, Niculești, Butimanu, Cojasca, Bilciurești, Cornățelu, Dobra, Băleni, Bucșani, Comișani, Văcărești, Ulmi și Târgoviște), asigurând conectarea la rețeaua existentă de drumuri naționale și județene prin 6 noduri rutiere.

FOTO Start pentru Drumul Expres București - Târgoviște

viewscnt
Afla mai multe despre
drum
targoviste