Jeep publică primele fotografii cu interiorul noului Wrangler. Premiera va avea loc pe 29 noiembrie

Jeep publică primele fotografii cu interiorul noului Wrangler. Premiera va avea loc pe 29 noiembrie
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 9 nov 2017

Noul Jeep Wrangler va debuta luna aceasta la Los Angeles, în cadrul salonului auto american, însă compania americană, parte a Fiat Chrysler, a publicat deja imagini cu exteriorul, iar acum și cu interiorul off-roaderului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Așa cum era de așteptat, nici interiorul nu primește modificări radicale și rămâne fidel stilului spartan care l-a consacrat. Cu toate acestea, noile tehnologii sunt vizibile, atât în zona de multimedia, cât și în cea a comenzilor pentru diferite device-uri.

Dacă la exterior, noul Jeep Wranlger nu se va îndepărta de silueta care l-a consacrat, păstrând proporțiile, liniile generale, forma rotundă a farurilor și grila trapezoidală, la interior modificările au fost mai profunde, cu o redesenare a planșelor și a comenzilor, fiind un exemplu de reinterpretare modernă a stilului vintage.

La capitolul motorizări, nu sunt așteptate prea multe modificări, însă la capitolul siguranță vor fi, cu siguranță disponibile o serie de tehnologii noi. Cei de la Jeep au anunțat și introducerea de noi culori, precum și a unor noi combinații bicolore.

Jeep Wrangler a fost lansat cu acest nume în 1986, dar a fost considerat un urmaș legitim al celebrului model al armatei Jeep Willis și apoi Jeep CJ. Este unul dintre simbolurile americane și unul dintre cele mai vândute automobile din SUA. Actuala generație are un preț pe piața din România de 37.200 de euro, în timp ce versiunea Unlimited, cu patru uși, costă peste 45.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
jeep
wrangler