General Motors are în inventar aproximativ 95.000 de vehicule care au fost fabricate fără anumite piese

General Motors are în inventar aproximativ 95.000 de vehicule care au fost fabricate fără anumite piese
scris 4 iul 2022

General Motors are în inventar aproximativ 95.000 de vehicule care au fost fabricate fără anumite piese, iar producătorul auto american a spus că volumele sale de vehicule din trimestrul curent sunt afectate de lipsa de cipuri și întreruperile lanțului de aprovizionare, transmite Reuters.

Cu toate acestea, General Motors a depășit Toyota Motor la vânzările de mașini pe piața americană, în trimestrul al doilea, scrie News.ro.

Uniunea Europeană impune un sistem de vize pentru americani CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană impune un sistem de vize pentru americani

GM, care a pierdut anul trecut poziția de lider de vânzări în SUA, pentru prima dată din 1931, în favoarea Toyota, a declarat că a vândut 582.401 de vehicule în trimestrul încheiat în iunie, cu 15% mai puține față de aceeași perioadă a anului trecut.

Toyota, care a fost unul dintre cei mai afectați producători de automobile în acest an din cauza întreruperilor lanțului de aprovizionare și a blocajelor din China cauzate de Covid-19, a vândut 531.105 vehicule, în scădere cu 22%.

viewscnt
Afla mai multe despre
general motors
masini